Categorii

Judete

5 intrebari pe care sa ti le pui inainte de a-ti schimba look-ul

Specialisti in Frumusete
Hairstyle

Cu toții avem momente în viață când ne dorim o schimbare. Și cel mai la îndemână e părul. Un look complet nou, cu care să rezonăm ne poate schimba starea și oferi mai multă încredere.

Însă sunt o serie de întrebări pe care îți recomandăm să ți le pui înainte de schimbarea look-ului.

1. E momentul potrivit să fac asta?

Dacă ai un eveniment care se apropie și vrei să fii mai încrezătoare, un nou look poate fi o idee bună – în teorie.

Ține minte că îți va lua ceva timp să te obișnuiești dacă ți-ai face o schimbare de look dramatică și s-ar putea ca în ziua evenimentului să îți fi regretat decizia.

De aceea te sfătuim schimbările de look sa le faci când ești 100% sigură de asta și ți-ai antrenat mintea să accepte ceea ce va urma.

2. Îmi va sta bine?

O frizură nu este doar o frizură. Este imaginea personalității tale. Daca esti o persoană mai timidă nu apela la un look prea extravagant, ras pe o parte și cu sute de culori în cap.

Pentru că nu vei ști să o porți și cu siguranță îți vei fi regretat decizia. Adoptă o frizură potrivită stilului tău, cu care să te simți bine.

Apelează la aplicațiile online de testare a frizurii și culorii care ți se potrivește. Te vor scuti de câteva lacrimi și regrete.

3. Cum se întreține?

Trebuie să recunoaștem că unele coafuri necesită un grad mai ridicat de întreținere decât altele.

Daca treci de la un păr lung, vopsit balayage la un bob blond platinat, cu siguranță vei petrece mai mult timp și vei cheltui mai mulți bani cu parul.

Parul blond are nevoie de sampoane speciale pentru a menține strălucirea culorii, iar bob-urile daca nu sunt așezate constant cu peria sau cu placa, nu or sa arate tot timpul ca și cum te-ai fi ridicat de pe scaunul hairstylistului.

Ține cont de aceste aspecte!

4. La ce hairstylist ar trebui să mă programez?

Schimbarea hairstylistului poate fi motiv de îngrijorare mai mare decât schimbarea coafurii.

Daca vrei sa încerci o culoare nouă, un pic mai pretențioasă, caută un profesionist în coloristica.

Verifică portofolii, cere recomandări, citește recenzii. Un bun hairstylist îți va oferi sugestii și îți va spune ce se potrivește cel mai bine parului tău.

5. Este realizabil?

Fii realist în ceea ce privește așteptările tale. Dacă te aștepți să treci de la brunet la blond platinat dintr-o singură sedință s-ar putea să fii dezamagită. Așa ceva nu e posibil.

Schimbările de culoare necesită timp și răbdare. Doar astfel te poți aștepta ca rezultatele să fie cele dorite de tine.

Pe platforma www.specialistiinfrumusete.ro, puteți citi recenzii, analiza portofolii si programa online la hairstylistul preferat – simplu, fără probleme și puteți face asta din mers.