Categorii

Judete

5 Tipuri de bucle de realizat singura acasa

Specialisti in Frumusete
Hairstyle

Buclele vor fi intotdeauna prima alegere atunci cand ne dorim mai mult volum la par, ne pregatim sa mergem la un eveniment si nu ne dorim o coafura prea sofisticata. Sau pur si simplu cand ne dorim sa avem parul aranjat.

Cele care au parul buclat sunt norocoasele, iar pentru cele care nu se bucura de o asa podoaba capilara, mai jos va infatisam tipurile de bucle pe care le puteti realiza singure acasa cu instrumentele potrivite.

1. Bucle Afro

Buclele afro sunt potrivite daca mergi la o petrecere, la o iesire in oras, in club sau chiar pe plaja, daca vrei sa atragi privirile celor din jur. Chiar daca este un stil consacrat femeilor de culoare, iata ca barierele pot fi depasite si te poti bucura de un look inedit.

Daca iti doresti un look extravagant, trebuie sa incerci macar o coafura afro! Majoritatea vedetelor au adoptat cel putin o data aceasta imagine rebela, cu bucle de tip afro.

Trendul buclelor afro a inceput sa aiba succes si pe meleagurile noastre, fiind adoptat in prima faza de persoanele indraznete care s-au aflat intotdeauna in cautare de schimbari indraznete de imagine.

View this post on Instagram

Happy♥️ #Friday #goodvibes #blessed

A post shared by Sarah Angius (@sarahangius) on

Poti obtine acest tip de bucle acasa cu ondulatorul pentru bucle afro Babyliss, pe care il poti gasi aici,

2. Bucle „retro waves”

Buclele de tip retro waves sunt printre cele mai mai populare in ultimul timp. Se realizeaza foarte usor, buclandu-se parul cu ondulatorul Creative de la Babyliss. Doar onduleaza-ti parul, luand suvite mai groase de par, iar la final piaptana-le cu o perie.

Vei obtine niste bucle retro waves care vor primi toata admiratia.

3.Bucle cu aspect natural

Cele care au parul buclat natural si-ar fi dorit sa il aiba drept, si invers. Niciodata parca nu suntem multumite de ceea ce avem.

Bine ca pentru toate exista o rezolvare. Buclele naturale pot fi foarte usor realizate in confortul propriei case, folosindu-ne de un instrument care nu presupune multa indemanare. Cu un Ondulator Automat, putem fi gata in 2 timpi si 3 miscari. 😀

4. Bucle aranjate

Acest tip de bucle este potrivit atunci cand suntem invitate la o petrecere si ne dorim ceva rapid dar care sa arate elegant. Se pot realiza foarte usor acasa cu placa sau cu ondulatorul Babyliss.

5.Bucle „beach waves”

Stii momentul ala cand iesi din mare si iti lasi parul sa se usuce natural, in bataia vantului, care capata o forma asemenea valurilor? Buclele formate într-un mod cat mai lejer sunt tot mai adoptate cand e vorba de coafuri si se mențin în tendințe de mult timp.

Se pot obtine foarte usor cu cu placa sau cu ondulatorul, procesul fiind de o complexitate foarte mica. O placa de par 2 in 1 cum este cea de la Babyliss Straight or Curl , va poate ajuta sa obtineti buclele pe care le-ati visat.