Categorii

Judete

Acesta poate fi motivul pentru care culoarea ta s-a estompat rapid

Specialisti in Frumusete
Hairstyle

Ai trăit momentul în care ai petrecut peste 3 ore pe scaunul salonului de înfrumusețare (să nu mai pomenim de banii platiti), iar după nici 3 saptămâni culoarea ta să înceapă să se estompeze? Cu siguranță!
Vinovatul?
Hairstylistul? Produsele de coloristică? Mai gandește-te!

Ar putea fi chiar samponul tău. Warren Boodaghian, șef tehnic la saloanele HOB din Londra, a relatat faptul că produsele utilizate înainte de programare sunt la fel de importante ca cele utilizate ulterior.

Înainte de programare

Siliconul care se află într-o mulțime de produse de styling mai ieftine, acoperă firul de păr pentru a-i da o strălucire„ falsă ”, explică Boodaghian.

Acest lucru acționează ca o barieră pentru culoarea părului și îl împiedică să pătrundă corect în axul părului.

Din acest motiv, culoarea va aluneca pur și simplu de pe par în câteva săptămâni. Așa că se recomandă investirea într-un șampon și un balsam profesional cu cel puțin 8 săptămâni înainte de prezentarea la programare.

Iată câteva variante de sampon profesional, fără silicon:

La programare

Vopseaua de păr dacă este aplicată și dozată corect, pătrunde în axul acestuia.

Pentru a maximiza durata de viață a culorii trebuie să păstrați culoarea în interiorul axului.

Acest lucru se poate face prin utilizarea unui balsam anti-oxidant imediat după colorare, care readuce părul la nivelul său natural de pH și împiedică orice culoare să se spele.

Balsam antiodidant

După programare

Aici lucrurile sunt simple. Dupa ce v-ați vopsit părul aveți grijă la produsele care conțin sulfați. Sulfații dezgolesc părul – de culoare și umiditate – așa că se merită să cheltuiți câtiva bani în plus pentru a le evita. Veți câștiga mult mai mult pe altă parte.

Retineți: Sulfații ajută produsele să facă spumă. Sampoanele care nu conțin sulfați nu vor face acest lucru însa dacă adăugați puțină apă în plus noul șampon acesta va avea același efect.

Sampon profesional fără sulfați

Sampon fără sulfați – protejează culoarea părului
Sampon făra sulfați – ajută la repararea părului deteriorat

Pe platforma www.specialistiinfrumusete.ro, puteți citi recenzii, analiza portofolii si programa online la hairstilistul preferat – simplu, fără probleme.

Te-ar putea interesa si …
7 idei de marketing digital care vor da un impuls salonului tau
7 idei de marketing digital care vor da un impuls salonului tau
7 idei de marketing digital care vor da un impuls salonului tău Esti gata sa construiesti o strategie de marketing digital care sa atraga catre salonul tau atentia si sa reusesti sa te diferentiezi de competitie? Atunci urmeaza sfaturile
23 Idei de Marketing pentru saloanele de infrumusetare
23 Idei de Marketing pentru saloanele de infrumusetare
23 Idei de Marketing pentru Saloane de infrumusetare Marketingul este foarte important si in cazul saloanelor de infrumusetare. Desi de multe ori saloanele de infrumusetare se bazeaza pe recomandari, s-ar putea ca acestea sa nu fie
15 idei de marketing pentru a atrage noi clienti catre salonul...
15 idei de marketing pentru a atrage noi clienti catre salonul tau
15 idei de marketing pentru a atrage noi clienti catre salonul tau Indiferent de cat de profesionist este salonul tau, daca oamenii nu stiu de existenta lui nu vei atrage clientii de care ai nevoie pentru a-l considera unul de succes
Mai mult
Articole ce te-ar putea interesa.
Descopera mai multe in blogul nostru.
See more posts