Categorii

Judete

Cele mai frumoase coafuri cu impletituri de purtat in 2020

Specialisti in Frumusete
Hairstyle

Impletiturile intotdeauna vor da o nota de eleganta coafurii. O simpla impletitura, dibacita cu maiestrie de un artist in modelarea parului, poate constitui, fara mari batai de cap si in ton cu tendintele actuale, o coafura exceptionala de purtat la un eveniment.

Doar ca ai grija! Toata lumea va cere numele hairstilistului tau si s-ar putea sa treaca petrecerea doar raspunzand la acest mister. 😀

Vazut, placut, postat! Lena Bogucharskaya este un adevarat artist in modelarea parului. Mai jos va prezentam cateva coafuri realizate de ea, in care a incorporat si cate una-doua impletituri.

Coafura cu impletituri potrivita pentru mireasa

Cei care mai cunosc cate ceva din arta modelarii parului, pot observa usor ca pentru aceasta coafura s-a inceput prin a ondula tot parul pentru a-i da textura si a putea fi aranjat mai usor. Parul blond de obicei este foarte prietenos cand vine vorba de coafat, usurand foarte mult munca celui care il manuieste.

Dupa s-au realizat 2 impletituri lejere, de o parte si de cealalta a capului, iar apoi restul parului a fost prins cu agrafe cat mai dezordonat, rasucindu-se in final parul de a ramas sub forma unui coc.

Aceasta coafura este potrivita si pentru o mireasa care isi doreste o coafura cat mai naturala si moderna.

Impletitura aplicata peste parul lasat pe spate

View this post on Instagram

Ближайший курс повышения по прическам уже 17 января. Ещё есть местечко❤️ Программа очень насыщенная: 1. Объемная подвижная укладка 2. Высокий пучок 3. Создание текстуры на прямых волосах без начеса 4. Объемное плетение 5. Укладка «волны», секреты создания объема без начёса 6. Прическа из волн 7. Собранная прическа из прямых волос 8. Пляжная текстура с четко очерченными линиями 9. Прическа из подготовленной текстуры Отработка 3,5 часа в день. Все предоставляем!

A post shared by Lena Bogucharskaya ПРИЧЕСКИ (@lenabogucharskaya) on

Pentru cele care cocul nu constituie niciodata o optiune cand vine vorba de aranjatul parului, Lena a creat un look cu parul lasat pe spate si bucle foarte lejere. La aceastea a mai adaugat o impetitura si cateva accesorii de par care sa ingtregeasca coafura. Rezultatul: MINUNAT!

Impletituri pe un par mediu
Cele care nu aveti parul lung, nu va ingrijorati.

Sunt si pentru voi o multime de moduri in care va puteti aranja parul si adauga o impletitura lejera care sa il completeze, asa cum va prezentam in modelul de mai jos.

Cocuri cu impletituri

De obicei, cea mai mare parte a evenimentelor au loc vara cand e foarte cald. Si ce poate fi mai urat decat sa vezi un par lasat, lipit de spate.

Tocmai din acest motiv, din experienta noastra, am observat ca majoritatea vor sa il prinda. Si nu, nu isi doresc cocurile acelea clasice, ci opteaza pentru coafuri cat mai lejere.

Pentru cele care sunt in acelasi asentiment, modele de mai jos sunt exact inspiratia de care poate aveati nevoie.


Coafuri tip coada impletite

Acestea sunt tipurile mele de coafuri preferate. Partea buna e ca pot fi purtate zi de zi sau la cele mai importante evenimente din viata noastra.

Indiferent unde alegem sa o purtam, aceasta va atrage priviri si admiratie.

Ai un eveniment important in 2020? Alege sa fii cea mai frumoasa, lasandu-te pe mana specialistilor prezenti pe platforma specialistiinfrumusete.ro .